Bar Academy Romania - scoala de barmani

scoala de barmani

BarAcademy este prima scoala de barmani profesionisti din Romania autorizata sa sustina cursuri de calificare barman, de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS).  In acelasi timp BarAcademy Romania este autorizata sa sustina si cursuri de specializare Barman Preparator.

Datorita alinierii standardelor din Romania cu cele europene a devenit posibil si pentru organizatiile de formare profesionala de profil sa ofere cursuri de calificare barman direct, fara a mai fi nevoie de calificarea de ospatar sau experienta in domeniu. BarAcademy devine prima scoala de profil din Romania care ofera diploma acreditata Calificare Barman! Diploma este recunoscuta de toate Ministerele  de resort din Romania si este recunoscuta international.

Acest lucru vine si ca o recunoastere a experientei si valorii BarAcademy Romania, prima scoala de barmani profesionisti din Romania. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, BarAcademy este un pioner in domeniul bartendingului din Romania, fiind responsabila in mod direct si indirect de multe realizari si progrese in acest domeniu de 10 ani incoace. Barmani precum Costin Gache, Costin Tarsoaga, Bogdan Nicolae, Mihai Panfil, Valentin Luca si nu numai au in comun experienta BarAcademy.

Incepand cu februarie 2012 sustinem cursuri de specializare si calificare barmani sub supravegherea CNFPA. Mai mult, am fost selectati de catre cel mai mare importator / distribuitor de bauturi premium din Romania, BDG Import, pentru desfasurarea unui proiect de training / cursuri barmani prin care se urmareste atingerea unui numar de peste 350 barmani. Acestora li se va oferi optiunea de a obtine specializarea Barman Preparator prin completarea cerintelor CNFPA. Diplomele acreditate se pot obtine in urma completarii cerintelor cursului si sustinerii testelor teoretice si practice necesare evaluarii participantilor, evaluare facuta de o comisie alcatuita din formatorii BarAcademy si reprezentantii CNFPA si ai ministerelor.

Cursurile vor fi susţinute de o echipa de formatori acreditati si traineri profesionisti, condusi de Bebi Oprea, fondatorul BarAcademy si co-fondator al Asociatiei Barmanilor Profesionisti din Romania. Unul din lucrurile care a deosebit intotdeauna BarAcademy de alte organizatii similare din Romania a fost prezenta trainerilor straini. Barmani profesionisti cu renume pe piata internationala au predat la cursurile BarAcademy de-a lungul timpului. La finele cursurilor viitorii barmani vor detine cunostinte despre: atributiile specifice postului de barman, notiuni de igiena si ospitalitate, cunoastrea echipamentelor din dotare, metode de preparare a cocktail-urilor precum si notiuni privind bauturile, servire rapida, mixologie, tehnici de vanzare, notiuni de comunicare in limba engleza, utilizarea sistemelor electronice de marcat Point Of Sale, notiuni de protectia muncii si PSI.

scoala de barmani

Si pentru ca la BarAcademy facem lucrurile mai bine, cursantii au posibilitatea participarii la diverse concursuri si promotii exclusive unde pot castiga diverse premii pe langa experiente de neuitat.

Va asteptam la sediul BarAcademy! Scoala este una dintre cele mai bine dotate scoli din Europa, intr-un mediu cat mai real de bar. Scoala ocupa Library Lounge, etajul 1 de la Bordello Pub situat in centrul Bucurestiului, mai exact in Centrul Istoric. Mediul real de bar este completat de prezenta statiilor de bar profesionale care asigura fiecarui participant o cat mai buna pregatire pe toata perioada cursurilor. Biblioteca scolii este una extinsa, cu multe carti si reviste din domeniu, cu o selectie de bauturi rare. In plus, la cursurile BarAcademy se folosesc bauturi reale, produse premium, marci internationale, punandu-se accent pe degustari si o abordare „hands on”.

BarAcademy este si cel mai important magazin de ustensile de profil din Romania, de aceea scoala este dotata cu echipamente dintre cele mai performante. Pentru participantii la curs se acorda un discount important pentru primele achizitii de ustensile ale acestora. Library Lounge asigura si locul pentru desfasurarea pregatirii teoretice, sala este echipata cu 2 plasme HD 125cm pentru vizionarea anumitor materiale didactice.

Cu mai multe informatii despre cursurile, costurile si programul BarAcademy va sta la dispozitie colega noastra Cristina Petcu. Ne puteti contacta la adresele de e-mail cristina@baracademy.roinfo@baracademy.ro sau telefonic la 0748 881 087 / 88.

scoala de barmani

BarAcademy este mai mult decat o scoala de barmani, este o companie cu multa experienta in baruri si retaurante, care a reusit de-a lungul timpului sa demonstreze ca este un lider in domeniu. Pentru barmanii aspiranti su pentru cei care doresc sa se specializeze, BarAcademy asigura o platforma pentru cei care vor sa se dezvolte cat mai mult pe plan profesional.

Va asteptam cu drag la primele cursuri de calificare si specializare barmani din cadrul BarAcademy!

 Curs Calificare Barman Curs Specializare Barman